Chicken Pad Thai.
Lagade en spännande middag, antar att det är thailändskt med jordnötssmör i såsen haha, alla vet väl vilken sucker jag är för jordnötssmör så jag var tvungen att testa.


Jag vet inte riktigt om jag kommer laga denna rätt igen. Kyckling i jordnötssås har aldrig varit en höjdare men denna innehöll ju en massa annat så jag tänkte att jag skulle ge det en chans. Gillar man jordnötter så tipsar jag väl i alla fall om att testa.
Recept, 4 portioner (på engelska, pga lathet):

Peppra och salta kycklingen, stek tills färdig och lägg åt sidan (tar ca 6-8 minuter). Koka nudlarna enligt förpackningen. Rör ihop ingredienserna till så den medan du steker kycklingen.
Använd stekpannan du stekt kycklingen i för att steka äggen. Låt de ligga ca en minut och steka innan du hackar sönder dem. Lägg i böngroddarna en stund innan du häller i kyckling, sås och nudlar. Toppa med färsk koriander och jordnötter.
